Inspiration till ett bättre hem
Inredningsinspiration - vinter
Inspiration

Vinterinspiration

Kylan har kommit och mörkret är här. Nu börjar vi planera inför julhelgen som närmar sig oss med rasande fart. Det är redan första advent på söndag! Vad sägs om lite vinterinspiration för en inredd vinter.

inredningsinspiration - vinter 2

Det är dags att ta fram julpyntet och börja leta efter julklappar till familjen och vänner. Vissa har sin jullåda de tar fram varje år, andra har en bas att utgå ifrån för att sedan komplettera med nya juldekorationer. Naturmaterial och att ta in naturen själv är alltid fint under julen. Granris, halm, mossa, julstjärnor och hyacint doftar underbart tillsammans.

Inredningsinspiration - vinter

Jag tar alltid fram mina julstjärnor i oxiderad metall som jag köpte i min favoritblomsterhandel Lederleitner i Wien (http://www.lederleitner.at) för många år sedan. Att gå ned till Lederleitner som är belägen i en källare är som att komma in i en annan värld med porlande vatten, underbart höga och vackra takfönster och alltid fina produkter och såklart massor av blommor!inredningsinspiration - vinter 3

Metall, röda sidenband, natur, blått och grönt känns alltid passande vid denna tiden. Detta är något som Pärlans kolor förstår och deras vackra förpackning med det blå prasslande pappret känns helt rätt. Köp olika presentpapper och snören och lek dig fram. Varför inte fästa en julgranskula på paketet, en tistel eller granris eller bli julens favorit och sätt kolor på paketet som dekoration. Den lär ha ätits upp innan paketet öppnats!