Inspiration till ett bättre hem
Bildväggar Inredningsspecialisten
Inspiration

Väggdesign med inspiration

Att göra bildväggar i hemmet skapar liv och man kan skapa olika slags bildväggar beroende på om den är i barnrummet, vardagsrummet hallen eller köket! Det finns olika saker man kan hänga på väggen, det behöver inte bara vara prints, fotografier och konst. Vill man så häng upp plädar, assietter, broderier, väggamplar och tapeter! Mixa och matcha som du vill, här nedan är ett urval från vår webbutik som förhoppningsvis kan ge dig inspiration!!

Med rabattkoden höst2017 får du 10% på hela butikssortimentet fram till 30 november!

Bildväggar Inredningsspecialisten
Här ovan vä ser du broderi av The Folklore Company som erbjuder många olik motiv, se här. Mitten vä underbar bild av John Mehdi Ghaddas som är naturfotograf, se hans fotografier här. I mitten pläden Viskadalen Vår av PatternPlan för den som söker något stort att hänga på väggen, som inte bara har en ljudnedsättande funktion utan är himla vacker också, du finner den här i butiken. Uppe till hö är tapeten Flod av Therése Robsahm Riegler, som beställs per kvadratmeter och kan användas på hela väggen eller ramas in, finns här. Nere till vä är ett av PatternPlans stycke konst, finns i olika färger här. I mitten har vi två bilder på väggamplar av Frosta design som finns i natur eller svart, varför inte hänga in en ampel i bildväggen? Du hittar dem i webbutiken här. Nere till hö prints av Graffirmation, som arbetar med kollektionen vilket gör det lätt om du vill skapa en bildvägg på ett tema. Se Graffirmations prints här.

Bildväggar Inredningsspecialisten
Svartvitt är ränder som aldrig går ur. Uppe till vä ser du Kunskapstavlans print Såser, perfekt för köket och du hittar den här. I mitten två svartvita fotografier av John Mehdi Ghaddas, som passar väldigt fint tillsammans och kan köpas här. Uppe till hö ser du prints av Kunskapstavlan, bland annat Svenska Lövträd som du hittar här. Nere till vä en liten kanin som tittar ut ur en hatt, det är en av många underbara djurbilder av Lisa Hult Sandgren, som du kan köpa av här. I mitten ett print från kollektionen Hav av Graffirmation, som du hittar här. I mitten och nere till hö hittar du Surfspots av Läjet Printworks, som du hittar alla versioner av här. Längst ned i mitten PatternPlans assiett som finns i två varianter och kan också hängas på väggen för att skapa lite djup i vägghägnet, du finner dem i webbutiken här.

Bildväggar Inredningsspecialisten
Om du istället är sugen på färg som har du kommit rätt! Överst till vä Viskadalen Höst i ljuvliga plommon, rosa och senapstoner, kolla in den här! Tapet Röda Blommor är målad med akvarellfärg, vilket syns i alla härliga röda toner. Du beställer per kvadratmeter och väljer hur stort eller smått du vill ha den, se här i webbshoppen. I mitten ser du färgstarka Frida Kahlo ur kollektionen Icons, av Graffirmation och du hittar den här. PatternPlans andra assiett med sitt vackra naturmönster, se här. Nere till vä broderi av The Folklore Company, perfekt i barnrummet och du hittar den här i butiken! Nere i mitten konst av Hiltunen Video & Art, som även finns som prints i många olika färger, variationer och storlekar här. Nere hö en liten kanin till av Lisa Hult Sandgren som är så fin tillsammans med de andra två kanin-printsen! Du hittar dem här.

Med rabattkoden höst2017 får du 10% på hela butikssortimentet fram till 30 november!

Ha en underbar söndag, Välkomna in i webbutiken!
//Inredningsspecialisten