Inspiration till ett bättre hem
Inredningsspecialisten
Inspiration

Textildesigners med inspiration

Det är dags för mörka myskvällar och då vill du kanske göra om lite i soffan, sovrummet, hallen eller läshörnan. Ett bra sätt att skapa mysig stämning är med textilier och här nedan visar vi inspiration från vår butik, sorterat i färg, från designers Simon Key Bertman, PatternPlan, Hillevi Pärn och Långlyckan.

InredningsspecialistenDessa bilder går i grönblå toner, med lite rosa och lime. Alla textiler på bilden, förutom mittenbilden upptill, är av designer Simon Key Bertman och är handvävda, kuddarna har olika mönster på fram- och baksidan och kan med fördel kombineras med varandra. Uppe i mitten ser du kudden Grönhult av Hillevi Pärn och pläden Viskadalen Vår av PatternPlan.

Inredningsspecialisten
Grå-vit inspiration, med stänkt av grönt, som passar så bra tillsammans med färger i soffan! Uppe vä kuddar Flax on Flax av Långlyckan. I mitten ett grönt inslag av Hillevi Pärn och till hö sängöverkast och kudde av Simon Key Bertman. Nere till vä ser du kuddarna Organism i två format, lätta att kombilera med det mesta, av Hillevi Pärn.

Inredningsspecialisten
Röd inspiration, med grå inslag i vänstra bilden, all textil från Simon Key Bertram och kuddarna finns i två storlekar och har olika rutmönster på fram- och baksidorna.

Inredningsspecialisten
Högar med kuddar till vä och nere till mitten i avlångt format och med fina färgkombinationer, av Simon Key Bertman, precis som lilla babypläden uppe i mitten i lite mjukare toner.  Nere till vä kökshanddukar i fyra olika mönster och färger av Långlyckan, vilket kan köpas var och en för sig eller som paket. Till hö hänger pläden Viskadalen Höst som går i plommon, brunt, rosa och senap. Den är väldigt inne färgmässigt och är av PatternPlan.

Hoppas du inspirerats, ha nu en fin söndag
önskar Inredningsspecialisten