Inspiration till ett bättre hem

Inredningsspecialisten är ett kreativt forum där ni möter formgivare, konstnärer och lokala inredningsspecialister. Man guidas genom trender och en massa fantastiska produkter. När ni köper en produkt hos oss stödjer ni oberoende designers och företagare som brinner för vad de skapar och säljer. Tanken är att vi alla tillsammans växer och skapar en inspirerande sida för alla besökare. Här bär alla produkter på en historia och att en hållbar produktion står i fokus hos så många är något vi brinner för på Inredningsspecialisten.

VANLIGA FRÅGOR:

Har min beställning gått igenom?
En orderbekräftelse ska ha skickats till din angivna mailadress när du lagt ordern. Om du har fått en bekräftelse har ordern gått igenom och dina varor kommer att skickas från respektive formgivare. Om du däremot inte har fått en orderbekräftelse och du inte hittar något mail i din skräppost har ordern troligtvis inte gått igenom.

Varför kommer min beställning i olika paket?
Alla produkter skickas direkt från respektive formgivare. Har du beställt från flera formgivare får du därför flera paket.

Får jag ångra mitt köp?
Ja, enligt svensk lag har du en 14 dagars ångerrätt. Kontakta oss först så får du adressen som produkten ska skickas tillbaka till. Du får hela ordersumman tillbaka, dock står du för returportot.

Får jag ångra mitt köp av specialanpassad vara?
Nej, om en vara har tillverkats enligt till exempel beställda mått, efter konsumentens särskilda önskemål eller fått en personlig prägel så gäller inte en 14 dagars ångerrätt. Information om detta står i våra Allmänna villkor.

Har du några funderingar, tankar kring Inredningsspecialisten eller är du en formgivare som är intresserad av att bli en del av oss? Skicka gärna ett mejl på therese@inredningsspecialisten.se

Välkommen till Inredningsspecialisten!
Therése Robsahm Riegler,
designer och grundare


Bergartsgatan 12, 422 43 Göteborg
820823-5922