Inspiration till ett bättre hem
Inredningsspecialisten
Inspiration

Nytt i butiken!

Våren börjar komma och vi har fått in massa nya härliga produkter i butiken. Allt ifrån en ny fantastisk produkt som gör om utseendet på dina möbler väldigt snabbt, möbeldekorer från Frontcover. Tanken är att de passar till utvalda Ikea möbler, men ta måtten och se om de passar din möbel också!

Sen har vi vacker keramik från Linn keramik, där hennes lampor verkligen står ut i mängden, The Folklore Company som har bonader i modern tappning. Något att blanda med i bildväggen hemma ihop med andra prints och tavlor!

Lisa Hult Sandgren har en ny limiterad kollektion ute med reproduktioner av akvarellmålningar med fågelmotiv, som sidensvans, blåmes och domherre. Ihop med By Maleviks nya produkter blir det ett vackert fokus på djur och natur.

Två konstnärer har vi på sidan med två olika stilar. Hiltunen Video & Art har en rå stil med splash effekter och både härliga färger som svartvitt. Det nya är att Henri Hiltunen även har dessa verk som limiterad antal prints och som fondtapeter, passande för köket, vardagsrummet eller tonårsrummet! Yvonnes Galleri har en mjukare stil med mycket känslor och budskap.

Välkomna att inspireras!

FRONTCOVER
Frontcover design
Dekorer för skåp, garderober, byråer, badrumsskåp, pallar m.m. Kombinera som du vill och sätt färg och mönster på din tillvaro! Kolla in Frontcovers möbeldekorer här.

HILTUNEN VIDEO & ART
Hiltunen Video & Art
Konstnären Henri Hiltunen skapar konst med starkt avtryck. Nu har han utökat sin konst med en limiterad serie med prints i större format, arkivpärmar och fondtapeter, för att ge rummet en häftig effekt i svart-vitt som i färg. För att komma till Hiltunen Video & Arts produkter klicka här.

LINN KERAMIK
Linn Gölén keramik
Linn keramik skapar föremål som är både vackra att se på, men även funktionella. Hon har två skålar för frukten eller salladen i en ljus blå färg och en i kobolt. Sen har hon lampor gjorda av keramik som får oss att tänka på marmor, uttrycket på keramiken blir olika om du väljer den rå eller glaserade. Här hittar du Linn keramiks vackra skålar. Här hittar du Linn keramiks lampor.

THE FOLKLORE COMPANY
Sofia Magnusson
The Folklore Company har tagit broderiet och bonader till en helt ny nivå! Här hittar ni citat, Göteborgs skyline och statements som med fördel kan hängas med andra prints och målningar på väggen.  Se The Folklore Companys broderikit här.

LISA HULT SANDGREN
Lisa Hult SandgrenLisa Hult Sandgren bjuder in till en limiterad serie med vackra fågelstudier. De kan med fördel kombineras tillsammans som ihop med andra prints eller verk du har eller från denna sidan. Det är vackra, enkla och detaljerade motiv! Här ser du Lisa Hult Sandgrens limiterade kollektion.

YVONNES GALLERI
Yvonne KündigYvonne Kündig har gicléetryck och konstnärstryck. Hennes änglar har alla ett budskap och hennes utbud kommer utöka med många fler änglar att kombinera med varandra. Du kan se trycken och korten i Yvonnes Galleri här.

BY MALEVIK
By MalevikBy Malevik har utökat hennes utbud av prints och brickor med djur- och djungelmotiv med dessa fina brickor och grytunderlägg. Vi blir så glada av att dessa mönster, de piggar upp såhär innan våren sätter igång ordentligt! Du kan se By Maleviks härliga produkter här.

Ha en fin fortsatt söndag!