Inspiration till ett bättre hem
Henri Hiltunen
Inspiration

Konstnär Hiltunen Video & Art

Hur kom du in på ditt konstnärsskap?
Jag kom in på målandet och filmredigering genom vänner, dom pushade mig att måla och arbeta kreativt. I grundskolan fick jag alltid höra från läraren att målande är något jag inte kan, som tur är fick mina vänner mig på andra tankar och ta steget att våga skapa igen! Nu designar jag tyger, tapeter med mera. Och så har jag egen ateljé där jag skapar.

Vad får dig att vilja arbeta kreativt och varifrån kommer din inspiration?
Viljan att skapa vet jag inte riktigt vart det kommer ifrån, den finns bara där som ett måste men på ett bra sätt! Inspirationen får jag från omgivningen och känslor. Jag kan gå på stan, i skogen och ja typ varsom helst och det kan dyka upp något som inspirerar mig. Det kan vara en så enkel sak som ett staket som ger mig inspiration.

Hur och var arbetar du?
När jag målar arbetar jag i min studio i Hökarängen och hemma på Söndagsvägen i Hökarängen när jag designar tapeter, prints och redigerar musikvideos med mera.
Hiltunen video o art

Hiltunen video and art
Kolla in Henri Hiltunens konst, art prints, fondväggar och arkivpärmar här!

Du sägs ha en side kick, vem är det?
Det är en liten bestämd dam som älskar att vara i ateljén! Hon vill ditt även då jag tänkt att vi ska ut och promenera! När jag målar ligger hon på soffan och har det härligt medans jag jobbar. Ibland har vi sällskap av hennes Hundkompis Habbis som är 1 år, då kan det även bli en del bus och lek.
Henri Hiltunen

Henri Hiltunen
Välj bland en massa fräcka fondtapeter, art prints och så mycket mer, klicka här.

Ha en fin söndag önskar Henri Hiltunen
& Inredningsspecialisten!