Inspiration till ett bättre hem
Julinspiration
Inspiration

Julklappstips!

Nu är det redan första advent och julen närmar sig. Om ni letar julklappar eller inspiration så hittar du den här! Varför inte köpa en unik present som ni inte hittar någon annanstans, som tånglyktor, konsttryck eller keramik eller varför inte skapa en unik bildvägg med olika prints, konsttryck och collage.

julklappar 2016
Ljust med naturtoner, grått och grönt. Keramik vaser och fruktskål av Frida Eklund, handdukar av Svenska Station, kuddar av Hillevi Pärn, prints med djurmotiv av Lisa Hult Sandgren och makramé av FROSTA design. Hitta dem här!

julklappar
Svart och vitt på skrivbordet med keramik av Frida Eklund, Kladdblock till vä. och vimpel med bokstav till hö. av Rundqvist & Co, Väggampel i svart (finns även i natur) av FROSTA design, print med djurmotiv av Lisa Hult Sandgren och ljusstake till hö. av Svenska Station. Hitta produkterna i vår webbshop här!

julklappar
Färg! Lite vardagsrumshäng med kelimkuddar och svarvad ljusstake av Svenska Station, keramikskålar och koppar av Frida Eklund, disktrasor högst upp i mitten av Rundqvist & Co och brickor hö. av Sabina W Gustrin. Pläd nere till vä. av Simon Key Bertman, tapet av Therése Robsahm Riegler och collage (en av många) av Anette Carlsson Moberg aka Patternplan. För att komma till allas produkter, klicka här!

Julklappar 2016
Prints, fotografier och fotoprints på väggarna. Här ser ni fotoprints Skog överst vä. av Pernilla Algede tillsammans med fotografier av John-Mehdi Ghaddas och kladdblock och en bokstavsvimpel Q av Rundqvist & Co med pläd av Simon Key Bertman. Till hö. kudde längst ned av Simon Key Bertman och de två övre av Pernilla Algede, print överst hö. av Anette Carlsson Moberg (Patternplan) och längst ned vä. av Cajsa Wessberg, de övriga två kommer från Måns Broman (Läjet Printworks). För att hitta produkterna via de olika designers, klicka här!

Julklappar till barn
Barnen! Här har vi färgglada prints med djurmotiv av By Malevik, två olika plädar av Simon Key Bertman. Till höger vimplar med stora bokstäver av papper från 50-talet av Rundqvists & Co samt svartvitt poster av Cajsa Wessberg. Se produkterna i webbutiken här. Med koden: vinter får ni 10% av produktpriset i kassan!

Ha en fin första advent!
//Inredningsspecialisten