Inspiration till ett bättre hem
julklappar
Inspiration

Julklappar till barnen

Eftersom barnen är viktiga under julen och alla inte kanske har hittat rätt julklappar än, så visar v här årets julklappstips för barnens väggar och babyplädar:

julklappar
Härligt färggranna djurplints i olika storlekar av By Malevik, se här, tillsammans med Simon Key Bertmans nya babypläd i färgstarka men ändå mjuka toner, se den här. Dessa produkter passar fint ihop både i pojk- som flickrummet!

julklappar 2016
Print i höger och vänster bild med djurmotiv av Lisa Hult Sandgren, se här, med en ekologisk babypläd av Simon Key Bertman i naturtoner och lite dovare röda och blå toner, se den här. I mitten ser du fotografiet Kattuggla av naturfotografen John-Mehdi Ghaddas, se här, som är fin att hänga tillsammans med andra fotografier eller djurplints. En liten insekt tittar fram längst ned i mitten, av By Malevik och du hittar den och många fler motiv här.

julklappar
Ekologisk babypläd av Simon Key Bertman passar fint ihop med naturtoner, grått och ljust trä! Du hittar den här i webbshoppen. Två fina prints till barnrummet av Lisa Hult Sandgren, Igelkott och Rådjurskid hittar du här.

Vi önskar dig en trevlig söndag och gå gärna visare och undersök vår webbshop.
Ha en trevlig tredje advent!
//Inredningsspecialisten