Inspiration till ett bättre hem
Flower inspiration
Inspiration

Home Sweet Home

I helgen är det en Hem- och trädgårdsmässa i Varberg – Home Sweet Home – där nöjesparken och Rotundan bjöd på mycket färger, design, trädgårdsredskap- och möbler och såklart massor av blommor!

 

Home Sweet Home blomster

Fint blomsterarrangemang i små glasvaser, koppar och dryckesglas som skapar små arrangemang i olika höjd. Detta kan till exempel användas i mitten av ett stort matbord när du vill bjuda på middag. Nu kan man börja plocka de första vårblommorna i trädgården och kvistar från buskar, sen komplettera med snittblommor.

Anette Carlsson Moberg

Vår designer Anette Carlsson Moberg som driver Patternplan var en av designerna som ställde ut på Home Sweet Home mässan. Här med olika prints och pläden Viskadalen Vår till vänster och The Swan på väggen till vänster med pläden Viskadalen Höst på bordet. För att se hennes fantastiska produkter i webshoppen klicka här.

Blommor Deko

Ett underbart blomsterarrangemang till i rosa, rött, och gult till alla dessa gröna härliga toner. Igen presenterade i olika vaser, glasvaser och gamla koppar som skapar olika höjder. De svarta pelarna i bakgrunden och den ljusgrå väggen passar underbart som kuliss och framhäver färgerna i blommorna och grönskan.

Trädgård

Trädgårdsmöbler från Ecofurn i olika träslag, snygg design och riktigt bekväma.

Trädgårdsmöbler Magnolia

Vad vore en trädgårdsmässa utan trädgårdsredskap, trädgårdsmöbler och massa blommor och växter att köpa med sig hem. Det var fint att se färger som dessa gula trädgårdsmöbler och regnjacka samt denna underbara magentafärgade Magnolian. Själv köptes olika växter och lite blommor med hem som ska sättas i krukor och pallkragar. Har ni inga planer för dagen och har ni vägarna förbi så är mässan öppen fram till kl 16, kolla in deras sida här.

Trevlig söndag önskar
Inredningsspecialisten!