Inspiration till ett bättre hem
Henri Hiltunen
Inspiration

Henri Hiltunen specialkollektion

Henri Hiltunen är konstnären som tidigare arbetade som dj och reste runt om i världen. Hans konst har abstrakta motiv med material som akryl, spray, sand. Ja, nästan allt förutom oljefärger, på material som canvas, papp och masonit m.m. Just nu har han en specialkollektion där all vinst går till välgörenhet.

Varför har du gjort denna specialkollektionen?
Varför jag säljer till välgörenhet beror på att jag vill göra något för människor, djur och våran planet! Jag har alltid gett gåvor m.m. Starten för att sälja printsen var att jag har ett porträtt på mitt ex Aylin, som jag ville göra ett print av. Tanken är att  vinsten ska gå till cancerfonden till minne av henne, för hon gick bort av en hjärntumör 2013. Se kollektionen här!

Hiltunen video o art

Jag brinner även för alla djur på vår planet och vill göra något för att dom ska ha ett bra liv. Därför gör jag även andra prints på fotografier som jag gör om till artprints och har därutöver även börjat få in specialbeställningar där kunder vill beställa ett artprint av egna fotografier. Detta gör ni på min egna hemsida, videoart.se.

Henri Hiltunen

Henri Hiltunen
Kolla in specialkollektionen här!

Ha en fin söndag,
önskar Inredningsspecialisten