Inspiration till ett bättre hem

Therése Robsahm Riegler

Therése Robsahm Riegler

Info Therése Robsahm Riegler

Therése Robsahm Riegler är från en konstnärs- och musikfamilj från Hjo. Efter att ha bott och verkat som dekoratör i Österrike under många år kom hon tillbaka till Sverige för att utbilda sig till inredare och mönsterdesigner.

I skapandet av sina mönster arbetar Therése mycket förhand där akvarell, bläck och blyerts är några av teknikerna hon använder. Naturen är en av de aldrig sinande inspirationskällorna, speciellt eftersom alla årstider bjuder på nya färger, former och växtligheten, år efter år. År 2014 startade Therése sitt företag InteriorAction där hon har fokuserat på att arbeta med inredningskoncept för främst privatkunder och mindre företag. Hon brinner för färg och att kombinera material, färger och mönster tillsammans.

I sin utbildning var hållbar utveckling ett fördjupande ämne och både den sociala- och miljöaspekten ligger Therése varmt om hjärtat. Detta ser man i hennes val av produkter, där alla tapeter beställs efter storlek på väggen för att minimera allt spill och alla produkter produceras i Sverige och på så bra material som går.

Inredningsspecialisten är ett kreativt forum som Therése Robsahm Riegler började grunda under hösten 2015. Hela idén med plattformen är att här möta formgivare, konstnärer och hantverkare, så kallade inredningsspecialister och guidas genom trender, massa härliga produkter och en inspirerande blogg. När ni köper en produkt här stödjer ni oberoende designers och företagare som brinner för vad de skapar och säljer. Therése vill skapa möjligheten för alla att tillsammans växa och skapa en inspirerande sida för alla våra besökare. Här bär alla produkter på en historia och att en hållbar produktion står i fokus hos så många är ett viktigt ämne för Inredningsspecialisten. Therése är stolt över att kunna samla så många bra designers i ett och samma forum! Vill ni ta kontakt med henne och lämna era åsikter om webbsidan, eventuella önskemål och/eller en intresseanmälan maila therese@inredningsspecialisten.se. Välkomna!

Produkter från Therése Robsahm Riegler

Har ännu inte lagt upp några produkter