Inspiration till ett bättre hem

Sabina Wroblewski Gustrin

Designer Sabina W Gustrin

Info Sabina Wroblewski Gustrin

Sabina arbetar som designer och illustratör. Hon tror på att livets små och stora stunder firas bäst genom ett personligt handskrivet kort, att skriva ner i en speciell anteckningsbok eller serveras på en vacker bricka och uppmärksammas genom unikt designade och noggrant utvalda gåvor.

Sabinas förebilder inom mönsterdesign är bland annat Viola Gråsten, Josef Frank, Tricia Guild och Art & Crafts rörelsen. Det rika arvet från den skandinaviska och centraleuropeiska sagotraditionen, havets mörka djup, naturens magi och folkkonsten är stora inspirationskällor. Sabinas mångkulturella bakgrund, internationella karriär och utbildning på bland annat Konstfack; Master of Fine Arts har präglat henne som kreatör.

Hon hoppas på att hennes produkter inspirerar till ett färgstarkare liv!

Inredningsspecialisten är ett kreativt webbforum där ni möter designers som Sabina Wroblewski Gustrin, samt andra konstnärer och hantverkare. Man guidas genom många fantastiska produkter och dagens trender, när ni köper en produkt hos oss stödjer ni oberoende formgivare och kreatörer som brinner för vad de skapar och säljer. Tanken är att vi alla tillsammans växer och skapar en inspirerande hemsida för alla våra besökare. Här bär alla produkter på en historia och att många värnar om en hållbar produktion är något vi brinner för på Inredningsspecialisten. Vi är stolta över att designern och illustratören Sabina Wroblewski Gustrin är en del av Inredningsspecialisten!

Produkter från Sabina Wroblewski Gustrin

Har ännu inte lagt upp några produkter