Inspiration till ett bättre hem

Linn Gölén

Info Linn Gölén

Linn Gölén är keramiker, bosatt i Malmö sedan 2008 och med studio i Malmös industriområde. Hit flyttade hon från att ha haft drejskivan i pappas garage på Österlen. År 2007 började hon studera keramik på Sörängens folkhögskola i Nässjö och har fortsatt dreja sedan dess.  Det hon fastnade för var känslan av leran och att jobba så direkt med form. Inspirationen kommer ofta från Malmös stadsmiljö.

Keramiken beskrivs som stilren med intensiva inslag och hon experimenterar hela tiden med form och olika glasyrer. Hon jobbar mycket med kontrasten mellan den råa stengodsleran och den glaserade ytan, och brukar kombinera dessa i hennes alster.

Inredningsspecialisten är ett forum där du möter designers, konstnärer och hantverkare. Du guidas genom fantastiska produkter, inspiration och dagens trender och när du köper en produkt hos oss stödjer ni oberoende kreatörer och konstnärer som brinner för vad de producerar. Vår tanke är att alla tillsammans växer och skapar en inspirerande hemsida för alla våra besökare. Alla produkter bär på en historia och att så många värnar om en hållbar produktion är något vi brinner för på Inredningsspecialisten. Vi är stolta över att keramikern Linn Gölén är en del av Inredningsspecialisten!

http://www.linnkeramik.se

https://www.instagram.com/linnkeramik/

Produkter från Linn Gölén

Har ännu inte lagt upp några produkter