Inspiration till ett bättre hem

Långlyckan

Långlyckan

Info Långlyckan

Långlyckan ägs av Peter Engelfeldt som även arbetar som biträdande Regissör på Kungliga Operan och som designer anlitar han Krister St.Hill som också sysslar med Opera till vardags.

Långlyckan handlar om det textila och bruksvaror med mönster från eller inspirerade av Hälsingland. De har båda en bas och en kärlek till Hälsingland och dess mönsterskatt som man hittar i Hälsingegårdarna. Dessa är ofta målad på väggar, tak och möbler och går inte att ta med sig eller beskåda utanför gårdarna. Därför har Långlyckan fört över några mönstren till handdukar, skärbrädor och kuddfodral så att man kan njuta dessa unika mönster även hemma. Långlyckan finns i byn Skästra i Järvsö.

Inredningsspecialisten är ett kreativt forum där ni möter formgivare, konstnärer och kreatörer. Du guidas genom trender på vår blogg och många fantastiska produkter i vår webbshop. När du köper en produkt hos oss stödjer du oberoende designers och företagare som brinner för vad de skapar och säljer. Tanken är att vi alla tillsammans växer och skapar en vacker och inspirerande sida för alla våra besökare. Här bär alla produkter på en historia och att en hållbar produktion står i fokus hos så många är något vi brinner för på Inredningsspecialisten. Vi är stolta över att operasångaren och formgivaren Krister Atherley St.Hill är en del av Inredningsspecialisten!

Produkter från Långlyckan

Har ännu inte lagt upp några produkter

Långlyckan ägs av Peter Engelfeldt som även arbetar som biträdande Regissör på Kungliga Operan och som designer anlitar han Krister St.Hill som också sysslar med Opera till vardags. Men i Långlyckan handlar det om textil och bruksvaror med mönster från eller inspirerade av Hälsingland. De har båda en bas och en kärlek till Hälsingland och dess mönsterskatt som man hittar i Hälsingegårdarna. Men dessa är ofta målad på väggar, tak och möbler och går inte att ta med sig eller beskåda utanför gårdarna. Därför har Långlyckan fört över några av dem till handdukar, skärbrädor och kuddfodral så att man kan njuta dessa unika mönster även hemma. Långlyckan finns i byn Skästra i Järvsö.