Inspiration till ett bättre hem

John-Mehdi Ghaddas

John-Mehdi Ghaddas Fotograf

Info John-Mehdi Ghaddas

John-Mehdi är en naturfotograf som har en förkärlek för groddjur, reptiler och fåglar. Han tar sig till några av av Sveriges mest otillgängliga platser för att få fotografera djur i deras naturliga miljö, och ibland får han sitta still i många timmar i små gömslen för att få bild på ett visst djur. För att få inspiration tar sig John-Mehdi till sin favoritglänta i skogarna norr om Göteborg, där han sitter framför en brasa och lyssnar till naturens olika ljud. Ugglornas hoande, storlomens klagande sång, eller vargarnas ylande i natten.

Intresset för djur och natur har funnits hos John-Mehdi enda sen han var en liten och var ute i skogen med sin mor och far, men det växte när han köpte sig sin första kamera i början av 2000-talet. Genom att se de små detaljerna i skogen, eller genom att lära sig att komma nära de olika djuren, så växte intresset och har nu blivit en stor del av hans liv. Nästan varje dag spenderar John-Mehdi i naturen. Antingen på en kort promenad eller på längre turer då han mer än gärna sover i tält eller under bar himmel. Kameran är en trofast turkamrat som alltid hänger på hans axel, och genom den kan han visa oss det som han finner så fascinerande i naturen.

Inredningsspecialisten är ett kreativt forum där ni möter formgivare, konstnärer och lokala inredningsspecialister. Man guidas genom trender och en massa fantastiska produkter. När ni köper en produkt hos oss stödjer ni oberoende designers och företagare som brinner för vad de skapar och säljer. Tanken är att vi alla tillsammans växer och skapar en inspirerande sida för alla besökare. Här bär alla produkter på en historia och att en hållbar produktion står i fokus hos så många är något vi brinner för på Inredningsspecialisten. Vi är stolta över att fotografen John-Mehdi Ghaddas är en del av Inredningsspecialisten!

Produkter från John-Mehdi Ghaddas

Har ännu inte lagt upp några produkter