Inspiration till ett bättre hem

Hiltunen Video & Art

Henri Hiltunen konstnär

Info Hiltunen Video & Art

Henri Hiltunen är konstnär och videoredigerare. Tidigare arbetade han som dj och reste runt om i världen. Idag skapar han konst med abstrakta motiv med material som akryl, spray, sand, kortfattat nästan allt förutom oljefärger, på material som canvas, papp, masonit m.m. Henri väljer luktfria färger om möjligt då hans åttaåriga sidekick St:Simeon ( en Griffon bruxellois ) alltid är med honom i ateljén. Henri strävar åt att återanvända allt som går att måla på. Inspirationen hämtar han från omgivningen, former och känslor. Det börjar som en idé i hans inre och visualiseras sedan på duken.

I am an artist and video editor based in Stockholm Sweden. I have a studio/gallery in Hökarängen Stockholm where I show my artwork when I don’t have exhibitions.

Inredningsspecialisten är ett forum där ni möter många olika hantverkare, formgivare och konstnärer. Man guidas här genom trender och en massa fantastiska produkter. När ni köper en produkt hos oss stödjer ni oberoende designers, kreatörer och företagare som brinner för vad de skapar och säljer. Tanken är att vi alla tillsammans växer och skapar en inspirerande sida för alla våra besökare och allt här bär på en historia. Att så många har ett hållbarhetstänk är något vi brinner för på Inredningsspecialisten. Vi är stolta över att konstnären och Henri Hiltunen är en del av Inredningsspecialisten!

Produkter från Hiltunen Video & Art

Har ännu inte lagt upp några produkter