Inspiration till ett bättre hem

Hillevi Pärn

Hillevi Pärn Designer

Info Hillevi Pärn

Hillevi Pärn är formgivare och designer bosatt och med studio belägen i Linköping. Sedan 2012 har Hillevi Pärn Design tagit fram unika produkter, delvis handgjorda, med betoning på mönsterdesign. Alla produkter har tillverkats småskaligt i Sverige med omtanke om materialval och hållbarhet. Tyger, kuddar, pläd, brickor, prints och ljusstakar finns i sortimentet. Färgsättningarna och inspirationerna är ofta hämtade från naturens nyanser, skiftningar och former. Inom Hillevi Pärn Designs konstnärliga sfär ryms också fotografering, grafisk formgivning och kursverksamhet m.m

Inredningsspecialisten är ett kreativt forum där ni möter designers, konstnärer och lokala hantverkare även kallade Inredningsspecialister. Man guidas genom trender och en massa fantastiska produkter i vår webbshop. När ni köper en produkt hos oss stödjer ni oberoende formgivare och företagare som brinner för vad de skapar och säljer. Tanken är att vi alla tillsammans växer och skapar en inspirerande sida för alla besökare. Här bär alla produkter på en historia och att en hållbar produktion står i fokus hos så många är något vi brinner för på Inredningsspecialisten. Vi är stolta över att Hillevi Pärn med sina fantastiska mönster är en del av Inredningsspecialisten!

Produkter från Hillevi Pärn

Har ännu inte lagt upp några produkter

Hillevi Pärn är formgivare och designer bosatt och med studio belägen i Linköping. Sedan 2012 har Hillevi Pärn Design tagit fram unika produkter, delvis handgjorda, med betoning på mönsterdesign. Alla produkter har tillverkats småskaligt i Sverige med omtanke om materialval och hållbarhet. Tyger, kuddar, pläd, brickor, prints och ljusstakar finns i sortimentet. Färgsättningarna och inspirationerna är ofta hämtade från naturens nyanser, skiftningar och former. Inom Hillevi Pärn Designs konstnärliga sfär ryms också fotografering, grafisk formgivning och kursverksamhet m.m. Mönster inspirerade av lavar och mossor Organism i halvlinne och Grönhult i sammet är två organiska myllrande mönster med motiv hämtade från lavar och mossor. Hämta in naturen till ditt hem med mönstren som finns på kuddar, en sammetspläd och som prints. Våga blanda Organism och/eller Grönhult i en inredning med andra färger eller stramare former, eller fyll hela soffan med kuddar i det gråa Organism-mönstret. Variationerna och möjligheterna är många!