Inspiration till ett bättre hem

Frontcover

Frontcover

Info Frontcover

Frontcover designar möbeldekor till IKEA-möbler och inredningsdetaljer till hemmet.

Linda Fernström, grundare till Frontcover, finner inspiration till mönster lite överallt. Bland annat från gamla möbler, dörrar, portar och staket. Det är fint att kunna använda sig av tidens mönster och göra något nytt av dem. Tillsammans med en Art Director tar hon fram ritningar på mönstren som sedan skickas till producenten. Tillverkningen sker utanför Uppsala för att inte belasta miljön så mycket samt för att gynna andra svenska företag. Linda är utbildad Folkhälsovetare och arbetade som hälsostrateg i några år innan hon bestämde sig för att starta Frontcover för att arbeta med sitt stora intresse, inredning.

Skälet till Lindas produkter är att det är många som har just IKEA-möbler hemma och med dessa möbeldekorer kan man både snabbt och enkelt göra dem mer personliga!

Inredningsspecialisten är ett kreativt webbforum där ni möter innovatörer som Linda Fernström, samt andra konstnärer och designers. Man guidas genom många fantastiska produkter och dagens trender, när du köper en produkt hos oss stödjer du oberoende formgivare och kreatörer som brinner för vad de skapar och säljer. Tanken är att vi alla tillsammans växer och skapar en inspirerande hemsida för alla våra besökare. Här bär alla produkter på en historia och att många värnar om en hållbar produktion är något vi brinner för på Inredningsspecialisten. Vi är stolta över att Linda Fernström med sitt Frontcover är en del av Inredningsspecialisten!

Produkter från Frontcover

Har ännu inte lagt upp några produkter