Inspiration till ett bättre hem

Anette Carlsson Moberg

Anette Carlsson Moberg designer och konstnär

Info Anette Carlsson Moberg

Anette Carlsson Moberg är en textildesigner, bosatt strax norr om Varberg. Efter att ha tillbringat mer än ett decennium som designer i modebranschen kommer nu drömmar och visioner till liv i varumärket Patternplan.

Hon är designern som efter alla resdagar längtade hem. Längtade efter att få smaka av färgerna och landskapet hemmavid, att få se det stora i det lilla. Måleriet och tecknandet är utgångspunkten för designprojekten, resultatet av färg och form där färgkartan växlar likt årstiderna ger liv åt nya produkter.

Mixa och matcha, skapa din egna personliga vägg med ett eller flera tryck från Patternplan, som drivs av designern och konstnären Anette Carlsson Moberg. Med färg, papper, tusch och sax tar ytan form. Inspirationen är nuet och färgkartan växlar likt årstiderna. Nyfikenhet och utforskande, två ledord i den kreativa processen! ”Med ytan i fokus, alltid med ett innehåll”.

Inredningsspecialisten är ett kreativt forum där ni möter formgivare, konstnärer och era lokala inredningsspecialister. Man guidas genom trender genom vår blogg och många fantastiska produkter i vår webbshop. När ni köper en produkt hos oss stödjer ni oberoende designers och företagare som brinner för vad de skapar och säljer. Tanken är att vi alla tillsammans växer och skapar en vacker och inspirerande sida för alla våra besökare. Här bär alla produkter på en historia och att en hållbar produktion står i fokus hos så många är något vi brinner för på Inredningsspecialisten. Vi är stolta över att designern Anette Carlsson Moberg och hennes Patternplan är en del av Inredningsspecialisten!

Produkter från Anette Carlsson Moberg

Har ännu inte lagt upp några produkter