Inspiration till ett bättre hem
Kunskapstavlan prints
Inspiration

Designduon Kunskapstavlan

Inredningsspecialisten presenterar, som sista inlägget innan sommaren, en presentation av nytillskottet Kunskapstavlan! Designduon, vännerna och även tidigare reklambyrå-kollegorna Agneta och Jennie har tillsammans startat Kunskapstavlan.
– En dag insåg vi att vi länge gått med samma idé – att förmedla kunskap via konst, berättar de.

Idén blev snabbt till verklighet och ganska direkt registrerades varumärket Kunskapstavlan. Webbsidan lanserades i augusti 2016. Att Kunskapstavlan skulle vara en högkvalitativ och miljövänlig produkt var en självklarhet från början. Agneta och Jennie har lagt mycket tid på att hitta ett papper som håller måttet; ett 200 g matt papper, naturvitt, åldersbeständigt och miljömärkt. Även tryckprocessen är granskad i minsta detalj för att hålla bästa möjliga kvalité och ta hänsyn till miljön.

Inspirationen till Kunskapstavlor får duon från omgivningen runtomkring, det är allt från upplevelser, människor, natur, städer, möten till annan konst. Tavlorna som är av skandinavisk design är tidlösa, stilrena och är tilltänkta för den medvetne konsumenten och passar i köket, som vardagsrummet och barnrummet. Här nedan följer ett smakprov, så är du välkommen att gå in och titta närmare på produkterna!

Kunskapstavlan prints
Tre av printsen i webbshop är Recept tavla – Såser, Svenska djurspår och Svenska lövträd. Se dem i shoppen här!

Kunskapstavlan prints
Små söta och färgglada barnprints för den nyfikna krabaten! För att kolla in dem i shoppen, klicka här.

Ha en fortsatt fin söndag önskar Inredningsspecialisten,
så är vi tillbaka med nya härliga inlägg i augusti igen!