Inspiration till ett bättre hem
Inspiration

Augusti i butiken

Augusti är här och vår webbutik är full av underbara produkter och fin sommarinspiration, behövligt för många nu när många kommit tillbaka från semestern och man vill göra om hemma.

shopping
Bland grå betong och mörkröda väggar ser ni kudden Organism, pläden Viskadalen och kelimkuddar. Detta hittar ni bland våra textilier, klicka här. Print The Swan hittar ni bland våra prints, för att komma dit klicka här.

1 butik
Fotografiet Dimma fångar en typisk höstmorgon och print Knarrskär inspirerad av solnedgång över öppet hav, finns bland alla våra bilder, fotografier och konsttryck här. Bilderna kombineras med kudden Shoelaces Clam och finns i ytterligare fyra färgställningar, se här. På skrivbordet ser vi även vimplar med bokstäver, handtryckta med letterpress på papper från 50-talet som kan hängas upp eller lutas mot väggen, se här.

2 butik
Bland rå betong och grön natur ser vi åter igen pläden Viskadalen Höst, kelimkuddar och kuddarna Grönhult och Organism. För att se alla textilier i shoppen klicka här.

webbutik
Om man inte vill göra för många hål i väggen kan man använda sig av galler och klämmor, till vänster fotoprint Moln och till höger Organism Kvartett, för att komma dit klicka här. Kudden till höger är baksidan av Shoelaces Clam, som hittas här.

4 butik
Om en fika ute i trädgården eller i pausen mellan arbetet, så med brickan Tea Flower, som ni hittar här. Är ni ute efter ett litet pyssel-projekt eller vill ni ge bort en fin present, Macramé Ampel köps i dIY-paket och finns både i vitt och svart.

Ha en trevlig söndag,
önskar Inredningsspecialisten